Галя Кузманова от Копче за сън

0 Shares
0
0
0

Здравейте!

Аз се казвам Галя Кузманова и съм сертифициран консултант по детски сън, приучаване към използване на гърне и премахване на пелените.

Професионалният ми интерес и към двете теми дойде вследствие на неравностите по пътя със собствените ми деца. Със синът ми имах “щастието” да НЕ спя повече от една година, а дъщеря ми ми показа колко объркано може да се чувства една майка, която няма ясен план, свързан с премахване на пелените (при синът ми този процес беше абсолютно безпроблемен и дори не предполагах, какво ме очаква с дете номер две). 🙂

Аз разбирам, че понякога да се решите да направите променя за да помогнете на Вашето дете може да бъде притеснително, дори плашещо за Вас. Затова предлагам опита и подкрепата си!

Имам личен опит в продължителното кърмене, почитател съм на привързаното родителсво и вярвам, че и двете могат безпроблемно да бъдат съчетани с нормално наспиване за цялото семейство!

Вярвам, че няма стандартизирана система, която да работи при всички. Аз предлагам персонализирани решения, съобразени с индивидуалните особености, темперамента, възрастта и етапа на развитие на детето, с възгледите на неговите родители.
Предлагам индивидуални консултации и уебинари по темите за детския сън и премахване на пелените!

Ето така Галя представя работата си! Затова ние се радваме, че тя споделя с нас съвети и отговоря на вашите въпроси по темите свързани със съня и приучаването към гърне. Последната тема, ни разказа в цели две части   “Как да научим детето си да заспива само и бързо?!” част 1 и “Как да научим детето си да запива само и бързо?! – част 2″

Тя ще се радва да ви види като част от последователите ѝ в Instagram и Facebook, където ще откриете много  полезна информация! 

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like