Детска раница Sailors Bay

С бебе на почивка! Какво да сложим в багажа?

0 Shares
0
0
0

7 основни неща за багажа, когато пътувате с бебе


С настъпването на ваканционният период, отиваме по-често на почивки. Независимо дали планирате ден на плажа, излет в планината или посещение на семейство или приятели, винаги трябва да сте подготвени, щом отивате на дълъг път с бебе. Запишете си тези 7 неща в списъка за пътуване, защото ще имате нужда от тях.


1. Повивалник

Върху повивалникът за бебе можете да обличате и преобличате вашето мъниче навсякъде. Вътрешната страна на постелката има удобни джобове за съхранение на пелени и бебешки кърпички.

2. Портфейл за памперси


Никога не може да носите твърде много памперси. Съхранявайте ги в практичният несесер за пелени и избягвайте разпръскването на памперси в чантата ви.

3. Кошара за бебе


Подсигурете спокойствие в съня на вашето бебе като вземете със себе си кошарата за път. Тя е практична, удобна, с мрежести стени, през които въздухът циркулира и с отвор от едната страна, за лесен достъп от детето.

4. Прибори и лигавник за хранене


За да не изпуснете или промените графика на хранене на детето, се подгответе и вземете всичко необходимо за едно бързо хапване в колата. 

5. Повиване


Нашите пелени са многофункционални абсорбиращи кърпи и това ги прави идеални за дълго шофиране в колата. Използвайте пелена, когато кърмите бебето си, за да създадете спокойна среда или я сложете на рамото си след това. Освен това можете да използвате дишащата пелена като кърпа за плаж или като слънцезащита. Но също и за създаване на сянка, като я фиксирате върху прозореца на колата.

6. Допълнителен комплект дрехи


Вашето бебе може да е разляло мляко или още по-лошо, спирането ви е било твърде късно за смяна на пелените! Такива неща се случват и затова винаги трябва да носите допълнителен комплект дрехи. Още по-добре, два комплекта!

Мека книжка за бебе Играчка за количка Sailors Bay

7. Играчки


Едно пухкаво плюшено животно или книжка ще ви помогне да забавлявате детето ви по време на шофиране и определено трябва да бъде в списъка ви с неща, които да приберете.

Насладете се на слънчевите дни!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like