Идеи за подаръци и занимания за деня на детето

Идеи за подаръци и занимания за Денят на детето

0 Shares
0
0
0

Денят на детето наближава, един специален и много чакан от децата празник! Затова ви предлагаме няколко идеи за подаръци и занимания за 1ви юни, с които да зарадвате вашето мъниче.

Идеи за детски подаръци:

Игра за нанизване на пръстени

Игра за нанизване на пръстени – Чудесен подарък за празника, децата могат да играят заедно както навън, така и вкъщи. С тази играчка малчуганите ще се социализират бързо, а възрастта не е от значение, можете дори и родителите да се включат.

Мека кукла София

Плюшена играчка – Меките играчки топлят всяко детско сърце, особено на по-мъничките на около 3-4 годинки.

Детски временни татуировки Londji

Детски татуировки – Бъдете сигурни, че носите достатъчно временни татуировки на детската площадка! Татуировките на Londji са от био хранителна боя и са напълно безвредни за детската кожа, а дизайните са невероятни!

Идеи за занимания на празника на децата:

Разходка и пикник в парка – Във всички по-големи паркове се събират много семейства с деца. Останете за по-дълго време на някоя поляна и детето ви в края на деня ще бъде доволно и изтощено от игри.

Театър или кино – Театърът е прекрасно изкуство, което храни душата не само на възрастните, за децата той е изключително интересен и развиващ.

Ако сте в София на 1ви юни минете и през нашите магазинчета! Подготвили сме картонени къщи за оцветяване, игри и подаръци!

Магазин Happy Days Оборище – ул. Шипка 43 /вход от ул. Асен Златаров/

Магазин Happy Days Южен парк – бул. Витоша 133

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like