Екипът на Happy Days

В екипа на Happy Days сме се събрали млади, мили и артистични хора. Всеки си има творческа страст, но магията в магазинчетата и любовта към мъниците ни обединява. А желанието да радваме всяко дете при специален повод или просто ей така, за да му видим усмивката, ни е движещата сила.

красиво русо момиче, в рокля и държи цигулката си

Маги

Ще я срещнете в магазина ни на бул. Витоша 133. На нея винаги може да се доверите в избора към най-доброто за вашето дете или за чуден подарък.

Както може да се досетите от снимката, тя е и прекрасен цигулар и може да направи всяко ваше събитие магично. Тук ще намерите нейната музика facebook.com/ViolinDuoRejoice

Вероника

Също ще откриете в магазина ни на ул. Шипка 43. Тя ще ви предложи най-подходящият подарък за вашето или приятелско дете.

Освен това, тя е много талантлив артист, а тук може да разгледате нейните творения instagram.com/mashahandmadee

 

Ваньо

Той се занимава с рекламата в социалните мрежи и помага на Happy Days да достигне до повече хора.

Може да го срещнете из града на колело или с фотоапарат, защото фотографията е неговата страст vanyo.me/projects

Василена

Това е човекът, с когото си комуникирате в социалните мрежи и организира рекламните кампании. Тя съчетава креативността си с чувството за реклама.

Към нея може да се обърнете за всякакви маркетинг дейности, съвместни проекти и т.н. на vasilena@happyday.bg

Калина и Анна

Хората, който седят зад дистрибуцията на Little Dutch и BIBS за България. Ако сте собственик на магазин и искате да предлагате тези чудесни брандове, то може да им пишете на kalina@nextlevelbg.com и anna@nextlevelbg.com

 

Нина

Нина е създателката и собственик на Happy Days. Нейният бизнес нюх и любов към децата, създават магията в магазинчетата. С чувството си за естетика и желание за най-високо качество, тя намира най-доброто на европейския пазар, за да го предложи у нас, а интуицията ѝ за симпатични хора, събира този екип.

Любимото ѝ време е споделеното с приятели, играейки бордови игри в някоя планинска хижа или на плажа.

За съвместна работа с нея, можете да ѝ пишете на nina@happydays.bg