bibs бебешка стъклена бутилка за хранене

13 причини да избереш стъклената бебешка бутилка BIBS

0 Shares
0
0
0

bibs стъклена бутилкаНа пръв поглед това е просто бутилка за хранене, но зад тази бутилка седи екип отспециалисти, които създават продукти за децата повече от 40 години. Всеки детайл е помислен до съвършенство!

1. Изработени от боросиликатно стъкло
Бутилките BIBS са изработена от първокласно боросиликатно стъкло, т.е устойчиви на високи температури и термични удари, издръжливи са и са удароусточиви и др. Нашата бебешка бутилка издържа на замръзване, размразяване във вряща вода, нагряване в микровълнова фурна и съдомиялна машина почистване. Освен това не отделя микропластмаса или други вредни вещества токсини. Тъй като стъклото е устойчиво на химикали и киселинно разграждане, вие не е нужно да се притеснявате за вредни химикали или микропластмаси, които ще изтичат в млякото. Освен това стъклото не съдържа BPA, PVC или фталати

2. Хранителен материал
Всички останали части са направени от 100% безопасен материал за хранителни цели.

3. Лесен за почистване
Стъклото не се поврежда лесно, а бебешките бутилките на BIBS не получават драскотини и ожулвания, в които се задържат бактерии и други остатъци, което ги прави лесни за почистване и дезинфекция. И спокойно може да я почиствате в съдомиялната.
Важно!: Не почиствайте каучуковото зърно в съдомиялната! Това ще счупи зърното. Зърното трябва да се стерилизира чрез попарване. Подобно на бибероните, тук може да прочетете точно как.

4. Не се променя
Бебешката бутилка BIBS няма да промени формата си с течение на времето, да се обезцвети или да избледнее.

5. Биберон от естествен каучук
Биберонът е произведен от естествен каучуков латекс. Естественият каучук е естествен материал, направен от лепкава млечна течност от дървото Хевея. Течността е рафинирана до кафяво/жълта гума, която познавате от вашите залъгалки BIBS; супер мека и еластична, много наподобяващ мекото зърно на майката.

6. Зърно, което напомня на майчина гърда
Кръглият биберон на бутилката BIBS съответства на биберона от нашите популярни залъгалки BIBS. Биберонът е проектирана да имитира мекотата на майчиното зърното по форма и размер. Това е страхотно, защото бебоците няма да се объркват от различните „зърна“, ако хем кърмиш, хем дохранваш с шише.

7. Дизайн против колики
Зърното е проектирано с клапа за плавен поток на млякото, т.е намалява поглъщането на въздух по време на хранене.

8. Различни потоци мляко
Нашите биберони за бутилка идват в два различни потока: бавен и
среден поток. Така че, когато бебетое по-голямо и по-гладно, то може просто да смените биберона със такъв със среден поток.

9. Предлага се със сгъваема фуния
Фунията ви улеснява да напълните бутилката бързо и лесно с по-малко отпадъци от мляко/ адаптирано мляко. Може да се сгъва, така че да отнема заема малко пространство и може лесно да се разгъне, когато е така време за използване.

10. Предлага се с тапа за мляко
Нашият комплект бебешка бутилка съдържа тапа за мляко за лесно и хигиенично
съхранение. Може да се постави под винтовата капачка. Така лесно можете да вземете бутилката със себе си в движение, без да имате да се притеснявате да не разлеете млякото в чантата или количката.

11. Предлага се в няколко цвята
Бебешката бутилка се предлага в гама от красивите цветове на BIBS.
Това означава, че можете да правите Mix and Match на стъклени бутилки с цветни комплекти за бутилки.

12. Предлага се в два размераБутилката се предлага в два размера – 110 ml и 225 ml. Така може да изберете размера, който отговаря най-добре на нуждите на вашето бебе.

13. Отговаря на стандарти
Бутилката е специално разработена, за да отговаря на европейския стандарт EN14350

14. Бонус предимство
Вече имаме и страхотни Калъфи за Бебешка Бутилка, с които вашата бебешка стъклена бутилка ще е още по-здрава и ще може да я закачате за количка!

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like