подарък за бебе

Идеи за подаръци за новородени и бебенца под годинка

0 Shares
0
0
0

Коледните подаръци за децата са задължителни! Даваме ви няколко идеи за подаръци за новородени и бебенца под годинка, в които мъниците ще се влюбят.

Развиващи играчки и меки играчки за фината моторика

Докато са още малки мъниците имат нужда от развитие на двигателните умения и на техните сетива. Затова е подхдящо да за изберете подарък меки играчки с различни нежни звуци, текстури и с елементи за изследване. Ще ви предлжим няклк различни варианта:

Подаръчни кутии

Перфектният подарък за тези от вас, които не искат да се чудят.

Кутии за спомени

Кутия за Спомени – запазете спомените от детството на бебчето с тази луксозна кутия. Тя предлага изобилие от възможности за съхраняване на спомени за важните етапи по индивидуализиран и творчески начин. И родителите, и децата ще се радват да открият заедно всички тези спомени и съкровища, пазени в тази красива кутия.

Бебешко гнездо

Бебешкото Гнездо Cotton Hug е изработено в България с голяма грижа във всеки детайл и съобразено с това, че ще се ползва от най-нежните същества. Изключително удобно е, че дизайнът на Cotton Hug позволява гнездото да се променя/расте с нуждите на бебето ви.

Музикална въртележка за легло

Музикалната Въртележка за Легло е любима на мъниците. Те обожават да налюдават въртящите се играчки на нея като по този начин стимулират визуалното си развитие. Освен това музикална въртележка има успокояващ ефект върху бебчетата благодарение на сладката си приспивна песен.

Активна гимнастика

Активна гимнастика с весели животинки, много активности и часове игра. Мъниците няма начин да скучаят! Перфектна за използване в ежедневните игри и за носене, когато пътувате.

Гризалки Oli&Carol

Гризалките – плодчета и зеленчуци, които освен гризалки са и играчки за баня, сензорни игри и продукти за детската кухня. Ръчно рисувани с естествени пигменти. Изработени от 100% естествен каучук. Без дупки, за да няма мухъл.

Раница-люлка за бебеносене WILD RIDE

Раницата-Люлка за Бебеносене Wild Ride – за първи път в България!
Холандският бранд с едни от най-популярните продукти в Европа е вече при нас. Уникална Раница-Люлка, която ви позволява да носите малкото си дете близо до вас, докато заедно се впускате във всичките си приключения – пътуване, разходка или дори излизане до магазина. Подходяща от 9 месеца до 20кг.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like